Haxball Nasıl Oynanır ?

Online oyunlar arasında en basit oynanan oyunlar arasındadır.Basit derken aklınıza kötü bir oyun olduğu gelmesin.Tam aksine haxball çok güzel bir oyundur.

Öncelikle Haxball Flash tabanlı bir oyun olduğu için  bilgisayarınıza Flash Player'ın yüklü olması gerekir.Flash player'ı yükledikten sonra haxball oynayabilmeniz için hiçbir sorun kalmamıştır.

Haxball oynayabilmek için dakikalarca zaman harcayıp üye olmanıza gerek yoktur.Haxball'ın sitesine girdikten sonra sadece bir nick yazıp onayladıktan sonra Haxball odaları karşınıza gelecektir.Bu odalardan istediğiz boş bir odaya girerek haxball oynayabilirsiniz.

İlk başlarda acemi olduğunuz için oda adı "Acemiler gelsin","Acemiler maç yapıyoruz" vb. oda isimlerine girerek bir kaçgün bu odalarda kendinizi geliştirmelisiniz.Diğer odalara girerseniz acemi olduğunuzu hemen anlarlar ve sizi o oyundan atarlar ve oyundan yeteri kadar zevk alamazsınız.

Oyunun Oynanışı:Oyuncunuzu yön tuşları ve W,A,S,D tuşları ile yönlendirebilirsiniz.Şut ve Pas atmak için ise X,Space(Boşluk),Ctrl,Shift tuşlarından istediğiniz birini kullanabilirsiniz.

Oyunun Resmi Sitesi : http://www.haxball.com/

Portikal.net Özel İçeriğidir.

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.