Winning Eleven 2017 Çıktı !

Winning Eleven 2017 Çıktı !

Yaşayan , ölümsüz, yılların çürütemediği , liseslilerin hatırlamakta zorlandığı yarısı ingilizce yarısı japonca olan oyun serisi Winning Eleveni bilmeyen yoktur sanırım.Pro Evelition Soccer'in yan sanayisi (Japonya sanayasi) olan Winning eleven 2017 yi satışa sundu.

Şöyle bir geçmişe gidelim. İlk olarak 1996 Yılında World Soccer Wİnning Eleven çıktı oyun berbaet grafikleri ile bile insanlarda bu ne abi ? gibi heyecanlar uyandırdı.Ardından  97 , 98 derken en güzel seriler gelmeye başladı ki benim tavsiyem Winning Eleven 8 dir. Canal + logo gelmiş yağmurlu hava , tabiki favori takım Van Nilsterooy'lu Rooney'in sakalsız hali ve beyaz küpeli C.Ronaldo ile birlikte Rio Fernindan'dın efsane olduğu zamanların M.United'idir.Bu arada Paul Schoels'u unutmadan şu köşeye eklemem gerek sanırım.Oyun uzaktan çapraz açıdan golleri müthiş bir serinin güzide parçasıydı.

Daha sonraları KONAMİ grubu kendini Pes 4 ,Pes 5 ve Pes 6 da geliştirirken Türk halkı KONAMİ'ye sevdalanmaya başladı bu arada FİFA kumda oynuyordu bu dönemlerde.Fifa 07 ile çıkışa geçtiğini saymasak tabi.Pes 6 ile zirveye ulaşan konami yeni atılım yaparak winning serisini dünya çapında üretmekten vazgeçti.Sadece japonya'da üretimi devam eden Winning serisi 2017 modeli artık dünya piyasında.Oyunu indirip kuranlar varsa yorumlarını merakla bekliyorum.

Sizlerin sevdiği en güzel Eleven oyunu hangisiydi ?

Satın Alma Linki:http://adf.ly/1gydcj

Yorumlar   

 
+1 #1 Yaş 30 22-12-2016 19:45
winning eleven 3 oynamıştım ps 1 de çalım özelliği yoktu ama iyiydi be abi.
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.