Galatasaray-Udinese Maç Analizi ve Özeti

galatasaray-portikal

Galatasaray-Udinese 

Dün yarıda kalan Galatasaray - Udinese maçının ilk yarısında izlediğim ve gördüğüm noktalara bu yazımda değineceğim.
Genel olarak Galatasaray pas yapan ve organize bir şekilde çıkmaya çalışan takım görüntüsü verdi bu güzel ve iyi bir şey fakat forvet hattı geçen sezon gibi devam etmekte.Podolski geldi fakat yan paslarda yardımcı olması dışında etkisini gösteremedi. Genel olarak izlediğim hazırlık maçlarındaki oyuncuların nasıl oynadıkları hakkında aşağıda maddelendirmeler yaptım.

Eray:Şansı yanında gerçekten güzel kurtarışlar yapıyor.Tafarel hocanın katkıları sayesinde gelişme kaydetti fakat göz problemi sebebiyle yedek kaleci şart.

Sabri:Sabri geçen yılkı kalas Sabri olarak devam etmekte bir değişiklik yok binidiren ve bir hazılrık maçına göre oldukça atarlı bir Sabri izledim

Carole:Bu yıl patlama beklediğim bir isim ofansif desteği Telles'i ikiye katlar ve oldukça bir mücadeleci.Türk forvetlerın yapamadığı topun altına girme olayını rahatlıkla yapıp golünü atan bir sol beke sahip Galatasaray.

Yasin: Adam 7 numarayı aldı Ronaldo gibi oynamaya başladı.Dikini bindirmeler ve yaptığı yan toplar ile geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor.

Podolski:Tam formunda değil diyebilirz.Fakat yan toplarda hucum oyuncuları ile yaptığı ver kaçlar oldukça etkili topu rahatlatıyor diyebiliriz.Kondisyonunu biraz daha geliştirince istediği forma gelecektir.

Hamit:Galatasaray Melo'nun alternatifini buldu diyebilirz.Sahada müthiş bir Hamit var atak yönü şut seçeneği bakımından Melo'yu geçti diyebiliriz fakat defansıf özellikleri bir Melo değil.

Sinan Gümüş:Sinanı sağ açıkta deneyen Galatasaray beklediği sonucu alamıyor daha çok stabil bir oyuncu olan Sinan kanatta işi zor açıkcası.Galatasaray mutalaka bir sağ açık almalıdır.

 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.