Galatasaray Kimi Almalı ?

portikal galatasaray

Bu makalemizde Galatasaray kimi almalı sorusu üzerinde yoğunlaşacağım arkadaşlar.

STOPER

Mevcut kadroya bakıldığında geçen sezondan büyük sıkıntı çekilen nokta stoper.Sakatlıklar ve gerek yedeklerin formsuzluğu olsun stoperde bir türlü dikiş tutulamadı.Hal böyle olunca tüm beklentiler Fransa Lig 1 de Evian kaptanı Dany'in dönüşüne odaklandı fakat hazırlık maçlarında da gördüğünüz gibi Bmba Dany geridönmüş.Adam manyak sağı solu belli değil.Bu sebeple Chedjeu ve Semih ikilisine yedek sağlam bir defans gerekiyor.

Forvet

Malum mali durum belli Galatasaray'da para yok ne zaman olduki zaten.Hal böyle olunca bir eli yüzü düzgün ayakta durabilen forvet almak istiyorsunuz ama ateş pahası.Elde kim var Umut ,Burak yeterli fakat alternatif yok.Hadi ibr iki maç Poldi yi çektin forvete bu sefer sol açıkta kim oynayacak R.Betis'teki Bruma'mı ? yoksa Malaga'daki Amrabat mı ? Acilen Forvet lazım.Mario Gomez diyolar olursa iyi olur çokta güzel olur.

Koşucu 

Abi kim ne derse desin bu takımın hala bir atleti yok.Hey gidi Abdul Kader Keita gözlerimiz o alıp delice gidişlerini aramıyor değil.Bruma dedik oda gelişemedi.Takıma böyle atıp gidecek bir atlet lazım.2.el az yakan  bişey olursa süper olur.

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.