Real Madrid'den Kimler Geldi Geçti

Real madrid tarihinden kimler geldi geçti hepsi bir zamanlar tanınmış oyuncuları idi.


Walter Samuel(18 milyon euro Intere gitti)
Walter Samuel  dünyanın en iyi defans oyuncuları arasında  şu anki takımı Basel.

Javier Saviola (5 milyon euro Benfica'ya gitti)
Herkes onu barcadaki performansı ile tanıyor ve şuan yine ortalama bir kalite sunuyor şu anki takımı Olympiakos.

Esteban Granero (8 milyon euro QPR gitti)
Alt yapıdan Getafe'ye transfer oldu Getafede parladı , Real Madrid oyuncuyu tekrar transfer etti ama umduklarını bulamadılar QPR transfer ettiler şuan Real Sociedada kiralık oynuyor.

Fernando Morientes (9.7 milyon euro - Liverpool'a gitti)
Efsane futbolcu güzel golleriyle hala aklımda ,en son Olympique Marseille transfer oldu.31 Ağustos 2010 tarihinde futbolu bıraktı.ŞuanReal Madridin genç takımın teknik adamlığını yapıyor.

Gonzalo Higuain (37 milyon euro Napoli'ye gitti) Biz onu daha çok abi ile tanıyoruz  Federico Higuaín' beşiktaşa transfer olmuştu.Real madrid'te iyi işler çıkardı ama pek forma şansı bulamadı . Şuan Napolide top koşturuyor.

Klaas Jan Huntelaar (15 milyon euro Milan'a gitti)Ajax'ta olduğu gibi parlayamadı ve milana gitti oradada bir şey yapamayınca  Schalke 04 transfer oldu.Dünya kupasında performansı orta derece idi. Şuan Schalke 04 top koşturuyor.

Javi Garcia (7 milyon euro Benfica'ya gitti)Javi Garcia Benficadan Manchester Citye transfer oldu en son durağı iseZenit St. Petersburg.

Roberto Soldado (6 mlyon euro Getafe'ye gitti) Getafende Valenciaya Valenciadan Tottenhama transfer oldu son zamanlarda Galatasaray bu oyuncu transfer etmek istediği dedikoduları var.Tottenhamda top koşturuyor.

Lassana Diarra (5 milyon euro Anzhi'ye gitti)Kariyeri Chelsea  Arsenal gibi takımlarda oynamış ama Madrid ekibine geldiği zaman kötülemiş bir futbolcu.Lokomotiv Moskovayada top koşturuyor.

Mesut Özil (50 milyon euro Arsenal'e gitti)Kendisi türk asıllı alman futbolcudur.KariyerineSchalke 04 başlamış Schalke 04den  Werder Bremene transfer olmuş.2010 dünya kupasında gösterdiği performansı ile Real Madride transfer olmuştur.''Kendimi bir Alman gibi hissediyorum.'' sözlüyle çok tepki almıştır.Arsenalde top koşturuyor.

Alvaro Negredo ( 15 milyon euro Sevilla'yaya gitti) Sevilladaki gösterdiği performansı ile Manchester Citye transfer olmuştur.Manchester Cityde top koşturuyor.

Julio Baptista (10 milyon euro Roma'ya gitti)Brezilyalı efsane futbolcu Sevilla gösterdiği performansı Real madride gösteremeyince Romaya transfer oldu orada ortalama performans sergileye Baptista  Malagaya transfer oldu.Malagadan Cruzeiro EC transfer oldu.Cruzeiro EC top koşturuyor.

Nuri Şahin (13 milyon euro Liverpool/Dortmund))Milli futbolcumuz Dortmunda olduğu gibi bir performans sergileyemedi liverpool kiralandı ,Dortmunda kiralandı.Daha sonra Dortmunda transfer oldu .Borussia Dortmunda top koşturuyor.

Yazım şimdilik bu kadar devamını.Real Madrid'den Kimler Geldi Geçti 2 devam ediceğim

Furkan Okumuş

Yorumlar   

 
0 #1 Bernard 25-03-2015 22:26
harika bir yama
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.