PES ve FİFA Savaşını kim kazanacak ?

Futbol Oyun dünyasında  en iyi ve en büyük rakipleri Pes ve FIFA,2015 versiyonlarıyla eylülde satışa çıkmaya hazırlanıyor.  FIFA 15'in futbolcularda duygu yoğunluğu ve davranışlar üzerinde yoğunlaşacağı belirtiliyor.

Oyunda 600’den fazla duygusal animasyon yer alacak. Futbolculardan biri diğeri ile uzun süreli çekişme yaşadığında, birbirlerine karşı negatif bir etkileşime girecek.Hep pes ve fifacıların istediği şey biraz oyuna aksiyon katmak .Pes boşdurmuyor bu hamleye karşılık olarak. Her türlü şut çekilebilecek bir modelleme gerçekleştirdi ve animasyonlar ekledi.Biliyorsunuz ki pes 2014 anlatıldığı gibi olmadı  Fox Engine  teknoloji iyi kullanılamadı bu yüzde çoğu pes sever fifa 13 tercih etti. Haliyle pes bu sene yapacakları; her hafta kadro güncellemesi , Master League tranfser sisteminde değişiklik online  Master League  değişiklik olucakmış
Fifa ise türkiyedeki oyun severlerini kalbinden vurdu Süperlig takımlarını 3 yıllığına anlaştı.Ah keşke türkçe spiker ve dil seçeneği sağlasalardı.Pes inşallah pes 14 yaptığı hataları pes 15 yapmaz .

Furkan Okumuş Yazdı.

Sizde Yazar Olmak İsterseniz Yandaki Linke Tıklayıp Hemen Olabılırsiniz. Tıkla

Yorumlar   

 
0 #2 Rebekah 08-10-2016 08:31
pes kazanacaktır
Alıntı
 
 
0 #1 Junko 10-11-2015 16:02
constantly i used to read smaller articles or reviews
that also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading now.


Also visit my web-site ... ://gta5onlinedownload[censored]/]Telecharger GTA 5
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.