Beşiktaş Hazır Değil !

Beşiktaş henüz hazır değil!

Beşiktaş ligin ikinci devresine henüz hazır değil!

Bu akşam Gyeongnam FC ile bir hazırlık maçı yapan Beşiktaş rakibine 1-0 yenildi.Maçın ilk devresini Kore top standartlarına göre olan bir topla oynayan iki takım maçın ikinci devresinde normal top standartlarında olan topla oynadılar.

Maç’a  büyük bir presle başlayan Gyeongnam FC Beşiktaş’ı kale sahasına kadar baskı yapıp Defans ve Kaleci arasında ki pas alış verişlerini zorlaştırarak hataya zorlarken bir penaltı kazandılar ve bu penaltı atışını Gyeongnam FC’li oyuncu değerlendiremedi.Maçın 19. Dakikasında skoru 1-0’a getiren Gyeongnam FC sert ve pres dolu oyununa maç bitimine kadar devam etti.

 Maçın ikinci yarısın’a değişiklerle başlayan Beşiktaş’ta oyuna giren Kerim Frei’nin hareketli oyunu ile  takım olarak iyi oynamaya başlayan Beşiktaş Gyeongnam FC kalesini ablukaya alsada son vuruşlarda ki başarısızlık gol’ü getirmedi ikinci yarıda Beşiktaş’ın kazandığı penaltıyı rakibi Gyeongnam FC’li oyuncu gibi değerlendiremeyen Almeida Beşiktaş’ın rakibi karşısında durumu eşitleyecek şansını kaybetmesine neden oldu.Son vuruşlarda ki beceriksizliğini gideremeyen Beşiktaş maçtan 1-0 yenilgi ile çıkmak zorunda kaldı.

Bulut Kalyoncu / Portikal.net Özel Haberi

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.